2011 m. kovo 7 d., pirmadienis

Keptas ir beprotiškai skanus kaimškas varškės sūris


O viskas labai paprasta, kažkada senai gavau iš kaimo gerą gabalą varškės sūrio. Ilgai galvojau ką su juo reikia padaryti, kad nesugestų ir būtų visas suvalgytas. Tad jį sušaldžiau, kol nesugalvojau. Ir visai nesenai viename lankstinuke radau puikią mintį. Niekada anksčiau neteko ragauti kepto varškės sūrio. O lankstinuke buvo pateikti keli kepto sūrio receptukai. Tad vieną pasigaminau, aišku neapsieitą be mano improvizacijos. 

Taigi visą sūrio gabalą pjaunam skersai per pusę ir dedam į kepimo skardą, sutepam sūrio viršunelę majonezu, uždedam nepagailėdami pjaustyto česnako, taip pat pabarstome bazilikų, juodųjų pipirų, druskos bei kmynų. Supjaustome griežinėliais ir ant viršaus sudedame rūkytą dešrą ir pašauname į orkaitę 20-25 min (180 laipsnių).
Skanaus ir Jums ;) 

Komentarų nėra: