Ta proga puikus užkandis prie alaus:
Reikės:
- gabaliuko čederio sūrio (šį kartą aš dariau su paprastu kietu sūriu)
- indelio mascarpones sūrio
- kelių svogūnų laiškų
- mėgstamų prieskonių
- šiek tiek alaus
Maža tarka sutarkuojam beveik visą sūrį, mažą gabaliuką paliekam pabaigai. Įdedam indelį mascarpones arba bet kokio kito minkšto sūrio ir sumaišome, įdedame prieskonius ir įpilame šlakelį alaus, kad mase pasidarytu skystesne. Vėl viską išmaišome ir suberiame supjaustytus svogūnų laiškus bei likusi sūrį. Išmaišome ir pateikiame su čipsais, skrudintais koldūnais arba skrudinta duona. Jei įpilsite daugiau alaus masė bus skystesnė, jei ne - tirštesnė. Viskas priklauso tik nuo Jūsų noro ir skonio.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą