2010 m. lapkričio 24 d., trečiadienis

Vaisiai

Šiandien pagaminau nuostabų vištienos troškinį, apie kurį parašysiu ateinančiomis dienomis. Po troškinio  gamybos liko konservuotų ananasų ir persikų. Būna gaila, kai kartais tokie vaisiai sugenda ir būna išmesti, tačiau šiandiena ne ta diena :) 
Šiandien aš atsiminiau nuostabų dalyką, kaip būdama Velse beveik kiekvieną dieną pusryčiams ar vakarienei pasiimdavau vaisių. 
Čia viskas labai paprasta: 
supjaustom kubeliais konservuotus ananasus ir persikus, stambias vynuoges perpjaunam pusiau, kubeliais supjaustome obuolį ir visą tai užpilame konservuotų ananasų ir persikų sultimis. 
Vaisius galima dėti kokius tik mėgstate: persikus, ananasus, bananus, uogas, obuolius, kriaušes ir taip toliau, kad tik Jums būtų skanu. 
O aš pažįstu kaip minimum dar 9 žmones, kurie perskaitę šį straipsniuką, atsimintų nuostabias dienas, praleistas Velse. 

Komentarų nėra: