2014 m. lapkričio 27 d., ketvirtadienis

Kelio užrašai


Tema be datos. Nes visus šiuos užrašus kaupiau, rašiau, fotografavau visą kelią. Kai kurie labai įdomus, kai kurie verčiantys susimastyti, kai kurie tiesiog šmaikštūs ir keliantys nuotaiką. 

Tai gi keletas nuotraukų ir keletas atsiminimų.
"Fumar mata" - rūkymas žudo, tokį užrašą rado vienas mano Camino draugų ryte nusipirkęs cigarečių. O dar rado žalią kupranugarį ir rožinį pakelį. Smagiai rytas prasidėjo :) 

Šitą raštelį palikau kelyje vienam draugui. Eidama radau gražią vietą ir sugalvojau palikti raštelį - mažą lapelio gabalėlį su ranka rašytais žodžiais. Jokių telefoninių žinučių ar internetinių laiškų, tiesiog lapelis lauko viduryje. Ir kas įdomiausia - laiškas pasekė adresatą ir Burgose susitikau su savo pirmąją Camino šeima, kaip viduramžiuose. Patiko. 

You are perfect! Prisimink tai!
Ir Buen Camino!

 Atsiverk pasauliui ir pasaulis atsivers tau. Nereikia bijoti rizikuoti. Taip rizikuojant yra tikimybė kažką prarasti. Bet uždarius vienas duris, atsidaro kitos. Lygiai taip pat kažką praradus, būtinai kažką surasite. Tad atverk savo mintis ir į pasaulį žiūrėk plačiau. ir dar būtų gerai, kad žiūrėtum su gera nuotaika :) 

Surask tai, kas daro tave laimingu. O po to surask būdą, kaip iš to pasidaryti pinigų. 
 Ir žinoma - visada viską nugali meilė.
Ir taika pasaulyje :) 
Ramybė: tai nereiškia būti vietoje, kurioje nėra triukšmo, bėdų ar sunkaus darbo. Tai reiškia būti viduryje viso šito ir vis tiek išlikti ramiam savo širdyje. 
Tuo viskas pasakyta.

Laimė tai pasirinkimas
Jei tu lauki ženklo...
Tai štai jis.
Kelias atviras tau, ar tu atviras keliui?

Ir net gi ant tualeto durų...
Žodžiai iš dainos kalno viršūnėje
Ir net gi ženklai padeda eiti. 
Train driver: John :) Pralinksmino.
 Jei negali rasti ramybės savyje, tu niekada jos nerasi.
John Lennon - Imagine. 

Skelbimų lenta Santjage.
Ir svarbiausias - don't stop walking!

Komentarų nėra: