Tešlai reikės:
Įdarui reikės:
- 1 kg. svogūnų
- 100 g. nerūkyto kumpio
- 2 v.š. aliejaus arba sviesto
- 1 v.š. kmynų
- 400 g. grietinės
- 3 kiaušiniai
- 200 g. varškės
- druskos
- pipirų
- muskato riešuto
Suplakite kiaušinius kartu su pienu ir aliejumi, įdekite druskos ir miltų. Išminkykite vienalytę tešlą.
Nuluptus svogūnus supjaustykite griežinėliais, kumpį - kubeliais. Kumpį pakepkite aliejuje, paskui sudekite svogūnus ir troškinkite 5 min., pagardinkite kmynais.
Suplakite grietinę su kiaušiniais ir varške, pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Supilkite visą masę į svogūnus.
Plonai iškočiokite tešlą ir įdėkite ją į skardą (naudokite kepimo popierių). Ant tešlos sudekite svogūnų masę ir įdekite į orkaitę 30 min. (temperatūra 180-200 laipsnių).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą